Hoppa till huvudinnehållet

Våra samarbetspartner

Våra samarbetspartner

Vi i Pro främjar ett socialt, ekologist och ekonomiskt hållbart, jämställt och likvärdigt samhälle. Bekanta dig med våra samarbetspartner.
Perhe suunnistaa yhdessä.
Fackförbundet Pro stöder barnpatienter och deras anhöriga

Vi stöder barnpatienter med allvarlig sjukdom och deras anhöriga via Syöpäklinikan Tukijat ry (fi.). Vi har stött svårt sjuka barn och deras föräldrar via we4you (fi.). Via Team Rynkeby stöder vi Aamusäätiös (fi.) barncancerforskning och Sylva-fondens (fi.) verksamhet. 

HelsinkiMission logo
HelsingforsMission

Våra medlemmar ger idéer till sätt att minska ensamheten i arbetslivet och för varje god idé donerar vi 100 euro till HelsingforsMission.

Irti Huumeista -logo
Irti Huumeista ry 

Vi vill lyfta fram problem som orsakas av droganvändning och dela stöd och information.
Därför samarbetar vi med Irti Huumeista ry (fi.). 

Mestaruusliigan logo
Mästarligan

Vi är samarbetspartner till mästarligan i volleyboll (fi.), för vi vill stöda finländska laggrenar och sport. Motion utgör grunden för välbefinnande.

Mieli ry
Mieli ry

Mentalt välbefinnande är viktigt för oss. Vi ordnar år 2023 fyra kurser för våra medlemmar med Mieli ry

Naisten Linjan logo
Kvinnolinjen 

Vi vill med Kvinnolinjen erbjuda verktyg för att hjälpa dem som upplevt våld samt stöda arbetet för dem som återhämtar sig från våld.

Helsinki Pride
Pride

Vi främjar könsminoriteters och sexuella minoriteters rättigheter i arbetslivet. Därför är vi Helsinki Prides samarbetspart.

Raide ry
Raide rf

Vi vill stöda och främja ungas välbefinnande. Raide rf är en nationell förening för förebyggande missbruksarbete för unga.

Sodankylä
Filmfestivalen i Sodankylä

Vi delar gemensamma värderingar med Midnight Sun Film Festival – Sodankylän Elokuvajuhlat om gemenskap och ungas väg in i arbetslivet.

SASK logo
Suomen ammattiliittojen solidaarisuuskeskus SASK

Vi stöder arbetstagares rättigheter internationellt via organisationen för utvecklingssamarbete SASK.

 

 

Ukrainan lipun värit rauhan symbolissa
Fackföreningsrörelsen i Ukraina 

Det fria medborgarsamhället och fackföreningsrörelsen har stor betydelse för enigheten i samhället och i tryggandet av människors livsmöjligheter.

Du kan kanske vara intresserad av de här

Nainen katsoo ikkunasta pidellen kahvikuppia
Nyheter
Publicerad 01.11.2022
Det kan vara svårt att identifiera ensamhet i arbetslivet, men det kan förebyggas med till exempel bra chefsarbete och fysiska träffar, berättar Pros ansvariga forskare.
nainen istuu puistonpenkillä selin kameraan
Nyheter
Publicerad 31.05.2022
Sommaren kommer, härligt! Utom att det inte nödvändigtvis är det. Bristen på rutiner, prestationskrav, ensamhet och tummande på ekonomin är sådant som väcker till och med stor ångest hos många då den varma årstiden och semesterperioden närmar sig.
kolme nuorta naista juttelee ja juovat kahvia sohvalla istuen
Nyheter
Publicerad 17.02.2022
Vänner är viktiga för alla. Ändå är det alarmerande många i Finland som upplever ensamhet. Interaktion och förmåga att lära känna andra kan man som tur öva även i vuxenåldern.