Hyppää pääsisältöön

Huomisen johtajuus on joustavaa ja ihmislähtöistä 

Ihmisiä kokouksessa
Ihmisiä kokouksessa
Finanssialalta tuttu Tulevaisuusvuoropuhelu laajenee ICT-alalle.  

Ammattiliitto Pro ja Palvelualojen työnantajat Palta käynnistävät yhteistyössä TYÖ2030-ohjelman kanssa Tulevaisuusvuoropuhelun, jonka teemana on huomisen johtajuus.  

–  Olemme kuluvalla sopimuskaudella tehneet Paltan kanssa hyvää yhteistyötä ICT-alan työn tulevaisuuden hahmottamiseksi. Nyt meillä on mahdollisuus etsiä kehittämiskohteita entistä yhteistyöhenkisemmän, ketterämmän ja monimuotoisemman ICT-alan rakentamiseksi, Pron ICT- ja viestintäsektorin johtaja Antti Hakala taustoittaa.  

Hyvän lähtökohdan työhön antaa myös Pron oma työmarkkinatutkimus, joka kertoo palkkojen ja työaikojen lisäksi johtamisesta ja hyvinvoinnista Pron eri sopimusaloilla. 

Muutosten kohtaaminen edellyttää ihmislähtöistä johtamista

Tulevaisuusvuoropuhelu on avoin kaikille kiinnostuneille ICT-alan toimijoille.  

Vuoropuhelun aloittaa syyskuussa kick off -webinaari. ICT-alan henkilöstöedustajille on tarjolla kaksi työpajaa, joissa teemana ovat muun muassa johtajuuden kompetenssit ja ihmiskeskeinen johtaminen. 

–  ICT-alan veto- ja pitovoima, henkilöstön hyvinvointi ja muutosten kohtaaminen edellyttävät ihmislähtöistä johtamista. On arvokasta, että meillä on yhteinen hanke työnantajaliiton kanssa, TYÖ2030 -ohjelman asiantuntemusta hyödyntäen, Pron sopimusalavastaava Suvi Saukkonen toteaa. 

Tulevaisuusvuoropuhelu päättyy marraskuussa loppuwebinaariin. Siinä kootaan yhteen havainnot ICT-alan johtajuuden menestyskaavaksi. 

TYÖ2030 -ohjelma on kevään 2024 aikana tukenut finanssialoilla Generatiivisen tekoälyn uudet mahdollisuudet ja osaamistarpeet –hanketta, jossa Pro on ollut aktiivisesti mukana. 

 

Ilmoittaudu 3.9.2024 kick off -webinaariin