Hyppää pääsisältöön

Kiinnostaako opiskelu? Pron jäsenenä kouluttaudut edullisesti

opiskelija tekee muistiinpanoja tietokoneen näytöllä opettaja
Kaipaatko työmarkkina-arvon korotusta? Harkitseko uranvaihtoa tai haluatko vain oppia uutta? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, Pron jäsenenä avoimen yliopiston tai ammattikorkeakoulun monipuolinen kurssitarjonta on ulottuvillasi edullisesti.

Kiinnostaako opiskelu? Pron jäsenenä kouluttaudut edullisesti

Julkaistu 15.04.2021 klo 07:04
ProStoori
Kirjoittanut
Verna Julkunen
Kaipaatko työmarkkina-arvon korotusta? Harkitseko uranvaihtoa tai haluatko vain oppia uutta? Olipa tavoitteesi mikä tahansa, Pron jäsenenä avoimen yliopiston tai ammattikorkeakoulun monipuolinen kurssitarjonta on ulottuvillasi edullisesti.

Pro tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella avoimessa yliopistossa Helsingin Aktiivi-Instituutin kautta. Pro tukee sadan jäsenensä opintoja maksamalla 75 prosenttia Aktiivi-Instituutin opintomaksusta. Itselle jää maksettavaksi yliopiston rekisteröitymismaksu, joka ei kuulu tuen piiriin.

Avoimet ammattikorkeakouluopinnot tulevat puolestaan mahdollisiksi 200 jäsenelle. Uusi mahdollisuus opintojen aloittamiseen tulee syyslukukaudelle 2021.

– Mahdollisuuteen on tartuttu aiemmin hyvin, ja kaikki paikat on yleensä täytetty, kertoo Ammattiliitto Pron koulutuspäällikkö Tiina Kiuru.

Koulutusaloissa tai kurssien määrässä ei ole rajoituksia, kaikki tarjolla koulutus oleva on jäsenten käytössä.

Koulutustarjonnasta lisätietoa jäsenkirjeissä

Tarjolla olevat opinnot ja kurssit ovat selvillä viimeistään kesäkuussa, ja silloin on saatavilla lisätietoja.

Kesän alussa lähetettävässä jäsenkirjeessä kerrotaan lisää koulutustarjonnasta ja ilmoittautumisesta. Elokuun jäsenkirjeessä on tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ja tuen saamiseen. 

Kuvaukset koulutusten sisällöistä löytyvät kesän aikana Aktiivi-Instituutin sivuilta (avoin yliopisto) sekä elokuussa CampusOnlinesta  (avoin ammattikorkeakoulu).

Kokeile rohkeasti

Pron tavoite on tarjota jäsenille koulutusta, joka nostaa heidän osaamistasoaan ja jonka avulla he voivat edetä urallaan haluamaansa suuntaan.

Kiuru näkee ammattiliiton roolin mahdollistajana: Koulutusyhteistyön avulla voi kokeilla, sopiiko jokin tietty koulutusala tai ylipäänsä opiskelu itselle. Esimerkiksi niille, jotka ovat harkinneet alanvaihtoa, tämä on oiva vaihtoehto: voi kokeilla muutamaa kurssia töiden ohessa.

Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Pipetillä lisätään nestettä koeputkeen.
Uutiset
Julkaistu 06.05.2021
Kemianteollisuuden vastuullisuustyö on kehittynyt hyvin poikkeuksellisesta koronavuodesta huolimatta. Kasvihuonekaasupäästöt ovat laskussa, ja yhtä useampi yritys käyttää uusiutuvia raaka-aineita tai kierrätettyjä materiaaleja. Myös turvallisuustyö tuotti tulosta, sillä poissaoloon johtaneiden tapaturmien määrä jatkoi laskuaan.
Nainen katselee maskin takaa.
Uutiset
Julkaistu 06.05.2021
Koronarokotuksessa voi käydä työajalla, jos ei saa aikaa ongelmitta työajan ulkopuolelle. Rokotusmatkan kuluista voi hakea korvausta Kelalta.  
Uutiset
Julkaistu 05.05.2021
Ammattiliitto Pro ja Ammattiyhdistys Nousu ovat neuvotelleet alkuvuoden yhteistyön tiivistämisestä. Pro ja Nousu ovat hyväksyneet aiesopimuksen yhdistymisestä.