Hyppää pääsisältöön

Pro Rakentajat

kaksi työmiestä
kaksi työmiestä
Ammattiliitto Pro on rakennusaloilla työskentelevien mestareiden, työnjohtajien, insinöörien, esimiesten ja asiantuntijoiden oma liitto.

Ammattiliitto Pro on ainoa liitto, joka neuvottelee rakennusalan, rakennustuotteen ja talotekniikan asiantuntijoiden työehdoista.
Jäsenenä voit vaikuttaa siihen, millaisilla ehdoilla työtä tehdään tulevaisuudessa. Tunnemme rakennusalojen työelämän kommervenkit ja erityiset olosuhteet.
Tilaa itsellesi Rakennuslehti

Rakennuslehti on kesätauolla. Seuraava lehti ilmestyy 16.8.2024.

Varmista paikkasi tiedon, tuoreimman tutkimuksen ja kiinnostavimpien hankkeiden äärellä. Pron rakennusalan jäsenenä sinulle kuuluu maksuton Rakennuslehden tilaus sekä Rakennuslehti.fi-verkkopalveluun tarvittava tilaustunnus. Verkkopalvelu tarjoaa päivittäisten uutisten lisäksi näköislehden ja lehtiarkiston. Muita palveluita ovat muun muassa Suurimmat-työkalu ja Rakennuslupahaku.
Ota verkkopalvelu käyttöön rekisteröitymällä Rakennuslehden verkkosivuilla.

Lisätietoja ja kysymykset: [email protected]

Nainen katsoo ylöspäin

Heikennykset työsuhdeturvaan ja työehtoihin

Maamme hallitus suunnittelee tekevänsä lukuisia heikennyksiä työsuhdeturvaan ja työehtoihin hallituskauden aikana. Suunnitelmat etenevät ennätysvauhtia eikä kansalaisjärjestöille ole jäänyt paljoakaan vaikutusmahdollisuuksia. Olemme koonneet suunniteltujen heikennysten ydinkohdat ja aiheeseen liittyvää materiaalia.

rakennusalan asiantuntijat Prossa

Asiantuntijat tukenasi

Työpaikoilla tukenasi ovat luottamushenkilöt. Tarvittaessa saat apua myös liiton asiantuntijoilta. Olemme rakennusalan työelämän erityisosaajia.

Pron jäsenyys rakennusaloilla kannattaa

Ammattiliitto Pro on sinua varten, oletpa kokenut ammattilainen tai opiskelija.

Rakennusalojen asiantuntijoiden lisäksi jäsenten tukena on oikeudenkäynteihin erikoistuneita juristeja, työympäristö- ja sosiaaliasioiden asiantuntijoita ja lukuisa määrä muita rautaisia ammattilaisia.

Pro sopii ainoana järjestönä toimihenkilöiden työehtosopimukset rakennusaloille
Rakennusalojen asioita hoitaa moni asiantuntija – myös alueellisesti
Olemme mukana kehittämässä mm. rakennusalojen työskentelyolosuhteita