Hyppää pääsisältöön

Valtion, yliopistojen ja julkisen sektorin yritysten työehtosopimukset ja virkaehtosopimukset

Jyväskylän yliopisto

Valtion, yliopistojen sekä Alkon, Certian, Destian, Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluiden, Kansallisgallerian, Millog Oy:n, neuvonta-alan, Paltan erityisalojen, seminologia-alan, TAY-Palveluiden, Unigrafian ja yksityisen sosiaalipalvelualan työ- ja virkaehtosopimukset.

Yliopistot ja julkisen sektorin yritykset

Ammattiliitto Pro neuvottelee sopimukset Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n jäsenliittojen kanssa. Näistä merkittävimmät ovat Palvelualojen työnantajat PALTA, Sivistystyönantajat sekä Sosiaalialan Työnantajat. Prolaiset työskentelevät muun muassa yliopistoissa, Alkossa, Finavialla, A-Katsastuksessa, Destiassa, Inspectassa, Raskoneella, Metsähallituksessa, maaseutukeskuksissa, FABA osuuskunnassa ja Senaatti-kiinteistöissä.

Mietitkö vielä, miten edetä?

Jäsenenä käytössäsi ovat kaikki asiantuntijamme.

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Liity jäseneksemme jo tänään!

Saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Jäsenyys sisältää ansiosidonnaisen työttömyysturvan.