Hyppää pääsisältöön

Uutiset ja ProTV

Uusimmat uutisemme ja ProTV:n videomme.

Uusimmat uutiset ja ProTV:n videot

Sinua voisi kiinnostaa etenkin nämä

Julkaistu 20.05.2022
Pro jätti alalle neljännen lakkovaroituksen, koska ratkaisua ei ole syntynyt.
Helpdesk-kuulokkeet, call center asiakaspalvelu
Julkaistu 20.05.2022
Pron Jorma Malisen mielestä ict-alan sovittelu on kääntynyt farssin puolelle, kun vastapuolen kommentti lähes kaikkeen on “en tiedä” tai “en tunne asiaa”.
Julkaistu 19.05.2022
Ict-alan työriidan sovittelu päättyi tänään 19.5. tuloksetta. Alan neuvottelukunta kokoontuu huomenna arvioimaan tilannetta.
Pro voitti jäsenen jutun korkeimmassa oikeudessa
Julkaistu 19.05.2022
Pro voitti jäsenensä irtisanomista koskeneen riidan. ISS Palvelut ei täyttänyt työntarjoamisvelvoitettaan eikä sillä ollut asiallista ja painavaa syytä työsopimuksen irtisanomiseen.
Julkaistu 18.05.2022
Ict-alan työriidan sovittelu päättyi tänään tuloksetta. Ratkaisua haetaan seuraavan kerran huomenna 19. toukokuuta kello 12.00 alkaen.
Hymyilevä nainen katsoo puhelintaan.
Julkaistu 18.05.2022
Pron jäsenkortin saa nyt digitaalisena Proplussasta. Lisäksi löydät jäsentietosi ja vakuutuskorttisi myös Pron mobiilisovelluksesta. Käytä kumpaa vaihtoehtoa haluat.
Salla Matilainen on valittu Pron viestintäpäälliköksi.
Julkaistu 18.05.2022
Filosofian maisteri Salla Matilainen on valittu Ammattiliitto Pron viestintäpäälliköksi 16.6.2022 alkaen.
Julkaistu 18.05.2022
Etsimme sukupuolten tasa-arvoa työelämässä edistäneitä tekoja tai tahoja tasa-arvopalkintoa varten.  Palkinto jaetaan ensi syksynä.
Ihminen kävelee pitkin tyhjää käytävää
Julkaistu 17.05.2022
Säästöpankkiryhmään kuuluva Säästöpankkikeskus aloittaa muutosneuvottelut. Neuvotteluiden piirissä on yhteensä noin 470 toimihenkilöä viidessä eri yhtiössä.
Heikki Helynen harrastaa kalastusta.
Julkaistu 16.05.2022
Satamatyönjohtaja Heikki Helynen lastaa ja purkaa työkseen laivojen lasteja. Vapaa-ajalla Pron hallituksen jäsen viihtyy kalassa, mutta päästää kiinni saamansa lohet takaisin jokeen.
Kuvassa on tyhjä toimistokäytävä
Julkaistu 14.05.2022
Ict-alan työriidan sovittelu ei tuonut tulosta tänään 14. toukokuuta. Sovittelua jatketaan seuraavan kerran keskiviikkona 18.5. kello 15.00.
Henna Petersen on telemarkkinointiyritys Enian Jyväskylän toimiston luottamusmies.
Julkaistu 14.05.2022
Lakko on avannut alle 30-vuotiaiden silmät ammattiliiton ja työehtosopimuksen merkitykselle, sanoo luottamusmies Henna Petersen. Monelle lakko on työuran ensimmäinen.
Pron edustajisto kokoontui kevätkokoukseensa Majvikiin.
Julkaistu 13.05.2022
Ammattiliitto Pron viime vuoden tulos oli vahva ja voitollinen. Valmistautuminen työehtosopimusneuvotteluihin tahditti toimintaa.
Vihreä siirtymä tulee odotettua nopeammin
Julkaistu 13.05.2022
Työelämän ratkaisuja tulee rakentaa yhdessä työntekijöiden ja heitä edustavien ammattiliittojen kanssa – ei ainoastaan elinkeinoelämän ehdoilla. Näin linjasi Pron edustajisto kevätkokouksessaan Kirkkonummella.
Kuvassa vuoden työsuojeluvaltuutettu Sannamari Mäkelä
Julkaistu 13.05.2022
Vuoden työsuojeluvaltuutetuksi valittu Sannamari Mäkelä on helposti lähestyttävä, aina valmis auttamaan kaikkia sekä aktiivinen tiedottaja. Mäkelän mielestä parasta tehtävässä ovat ihmiset.
Työtapaturmasta kannattaa ilmoittaa mahdollisimman pian työnantajalle.
Julkaistu 13.05.2022
Työt eivät suju aina kuin Strömsössä. Jos sinulle sattuu työtapaturma, ilmoita siitä mahdollisimman pian ja käy tarvittaessa lääkärissä.
Tampereen yliopiston henkilöstövähennykset vaikuttavat opetukseen.
Julkaistu 12.05.2022
Tampereen yliopiston rajut henkilöstövähennykset tuntuvat opetuksessa. Tukipalveluiden töitä on siirtynyt professoreille ja opettajille.
aktiiviristeily
Julkaistu 12.05.2022
Ohjelmapassit kaulaan ja risteilylasit nenälle! 1 000 prolaista aktiivia kokoontuu Viking Gabriellalle viikonloppuna.
Sanna Kulmala on Tyo2030-ohjelman ohjelmajohtaja.
Julkaistu 11.05.2022
Miten työelämää kannattaa kehittää ja mitkä seikat jarruttavat kehittämistä? Työ2030-ohjelman ohjelmajohtaja Sanna Kulmala ja johtaja Antti Hakala keskustelevat työelämän kehittämisestä Pro Goes Future -sarjassa.
Julkaistu 09.05.2022
Ict-alan toimihenkilöiden työriidan sovittelua jatketaan lauantaina 14.5. klo 13.00 valtakunnansovittelijan toimistolla.
Julkaistu 08.05.2022
Ict-alan työriitaan 6.5. annettu sovintoesitys ei ratkaise alalla olevia pitkäaikaisia ongelmia, eikä tarjottu palkkaratkaisu korota riittävästi alan matalimpia palkkoja. Tämän vuoksi Pro on hylännyt sovintoesityksen ja jättänyt alalle uuden lakkovaroituksen.
Julkaistu 07.05.2022
Ict-alan sovintoesityksen vastausaikaa on Pron pyynnöstä pidennetty huomiseen sunnuntaihin 8.5. klo 19.00.
Kuvassa Arto Tapio (vasemmalla), Annastiina Nissinen, Jutta niemelä ja Outi Itävaara. Oikealla Leevi Hölttä.
Julkaistu 07.05.2022
Ict-alan lakkorintama pitää. Lakkolounaat tarjoavat jäsenille mukavaa yhdessäoloa ja tietoa neuvottelujen etenemisestä.
Valtakunnansovittelijan toimisto.
Julkaistu 06.05.2022
Ict-alan työriitaan on annettu sovintoesitys. Osapuolet vastaavat siihen huomenna 7.5. kello 16 mennessä.