Hoppa till huvudinnehållet

Marri kombinerade företagande och sport

Marianne “Marri” Hartio

Marri kombinerade företagande och sport

Det bästa med ProSoolo är absolut hjälpen i olika avtalsärenden.
Varje toppidrottare behöver en yrkeskunnig tränare. ProSoolo-tjänsten erbjuder personlig coachning och stöd såväl för nybörjare som för mer erfarna företagare.
Pro Soolo är lite som företagarens egen personliga tränare, som ger dig råd för att snurra företagsverksamheten och för ensamföretagarens vardag.
Marianne Hartio
Personlig tränare-företagare
Tammerfors

Katso, miten Pro voisi auttaa juuri sinua yksinyrittäjänä

Ydinpalvelumme
Kaksi ihmistä katsoo puhelinta.
Kysy ProMentorilta

Saat veloituksetta ProMentori-palvelun. Käyttäjänä voit kysyä yrittäjyydestä tai sparrailla erilaisista yrittäjyyteen liittyvistä ideoista. Vastaajina palvelussa ovat yrittäjyyden huippuammattilaiset.

Neuvottelutulos, kädenpuristus
ProSoolon oma Sopimuskone

ProSoolo-palvelun käyttäjänä laadit, allekirjoitat ja arkistoit kaikki yritystoiminnan sopimukset ja muut asiakirjat vaivatta yhdellä alustalla. Sopimuskoneen tunnukset saat olemalla meihin yhteydessä.

Mies ja nainen juristin tai lakimiehen puheilla
Yksinyrittäjän lakineuvonta

Saat asianajotoimisto Evershedsin kokeneilta asianajajilta neuvoja puhelimitse yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä, kuten yrityksen perustamisessa, vakuutuksissa ja viranomaisasioinnissa.

Muut etumme
Pankit ja raha, talous, säästöpossu sinisellä taustalla
Laskuta osaamistasi helposti

OP Kevytyrittäjä myöntää ProSoolon kautta tulleille uusille OP Kevytyrittäjille ensimmäiset 1 000 € laskutusta palvelumaksulla 0 %.

Nuori mies sohvalla, puhelin kädessä
Koulutukset ja seminaarit

ProSoolon käyttäjänä pääset osallistumaan maksuttomiin webinaareihin ja seminaareihin. Lisäksi saat 20 prosentin alennuksen yrittäjän ammattitutkinnosta,

Vihreitä kristalleja, timantteja, murska
Vakuutamme yrittäjän

Saat oikeudenkäyntikuluvakuutuksen, jossa vakuutusmäärä on 4 000 € ja omavastuu 200 €. Sinulle kuuluu matkustaja- ja tapaturmavakuutus, ammatillinen vastuu- sekä järjestövakuutus. Yritysvakuutus - 30%.

ProSoolo auttaa yksinyrittäjiä
Ota ProSoolo-palvelu käyttöösi!

ProSoolo on yksinyrittäjille, toiminimellä työskenteleville ja ammatinharjoittajille tarkoitettu palvelu, joka helpottaa ja turvaa arkea ja tarjoaa mahdollisuuksia verkostoitumiseen.

Elämäntilanne yrittäjä
Företagande
ProSoolo underlättar vardagen och gör den säkrare samt erbjuder ensamföretagare möjligheter att nätverka.
Elämäntilanne arkistunut työ
Framåt i karriären
Karriärcoachen hjälper att ta riktning i arbetslivet. I vad annat än i ditt nuvarande arbete kunde din kompetens vara till nytta?
Elämäntilanne opiskelu
Studietiden
Det kan vara utmanande att kombinera studier och arbete. Du får hjälp och tips av oss.
Elämäntilanne uralla eteenpain -ikoni
Erfaren arbetstagare
Ännu är det inte bråttom på pension, fastän mycken erfarenhet har samlats.
Elämäntilanne työnhakija
Arbetssökande
Dagpenning snabbt till kontot från kassan. Hitta ny riktning i arbetslivet med hjälp av karriärcoachning.
Elämäntilanne uran alku
I början av karriären
Våra sakkunniga hjälper i arbetslivsfrågor. Du får personlig sparrning för arbetsintervjun.
Elämäntilanne ruuhkavuodet
Småbarnsåren
Fart på arbetet och hemma. Koncentrerar du dig på rätt saker? Karriärcoachen hjälper dig få riktning på arbetslivet.
Funderar du ännu hur du ska gå vidare?

Som användare av ProSoolo har du alla våra tjänster för ensamföretagare till ditt förfogande.

Kontakta oss, vi hjälper gärna!

Ta i bruk tjänsten redan i dag!

Du får alla förmåner och tjänster till ditt förfogande. De underlättar och säkrar din vardag och erbjuder möjligheter att nätverka.